i

6 mnd innføringskurs i eteriske oljer

Kurset går 1 dag eller kveld i uken i løpet av 15 uker.
Start alternativ A: tirsdag 28 august 2018 - tirsdag 11 desember 2018
Kl. 17.00 - 21.00
Start alternativ B: torsdag 30 august 2018 - torsdag 13 desember 2018
Kl. 10.00 - 16.00
Pris kr: 16.000,-
Depositum: kr. 2.500,-


Vet du litt om eteriske oljer, men vil lære mer? I høst tilbyr vi spesialkurs i eteriske oljer.
Lær å forstå hva eteriske oljer er, og hvordan de kan brukes på en forsvarlig og effektiv måte.
Bli en veileder og inspirator for din familie, dine venner og klienter.

Dette grundige og dyptpløyende kurset henvender seg til deg som har fattet interesse for eteriske oljer, og som ønsker å kunne bruke dem som hjelp og støtte for deg selv og dine omgivelser, men som ikke nødvendigvis vil ha full aromaterapiutdanning.

PÅBYGGING: Det er full mulighet for påbygging om du skulle ønske å bli profesjonell terapeut.
OPPFRISKNING: Kurset er også aktuelt om du tidligere har fullført en aromaterapiutdannelse, men ønsker gjenoppfriskning og utvidelse av pensum med nye vinklinger.

I løpet av 15 dager eller kvelder, får du presentert dette allsidige og spennende faget i sin helhet.
Hver uke er det et nytt tema.
Det gis innføring i et større antall anvendelige og veldokumenterte eteriske oljer.
Vi tar for oss hvordan disse er relatert til og påvirker de forskjellige kroppssystemer, og også deres innflytelse på sinnet - mentalt, psykisk og spirituelt.

OVERSIKT OVER KURSETS TEMAER:
- Hva er eteriske oljer.
- Kontraindikasjoner og faremomenter.
- Eteriske oljers generelle terapeutiske virkninger.
- De eteriske oljers kjemiske komponenter og deres spesifikke egenskaper.
- Hvordan bruke eteriske oljer i dagliglivet i forbindelse med:
Fordøyelsessystemet
Luftveiene
Muskler/skjelett
Hjerte/kar/lymfesystem
Det reproduktive system
Huden
Psyken, hjernen, sjelen
Infeksjoner
Immunforsvaret.

Det vil bli gitt repetisjoner, anledning til å stille spørsmål og mulighet for å ta opp helseproblemer du ønsker belyst.
Nytt grunnkurs ved Norsk Aromaterapiskole

høsten 2018


Start: september 2018 (1 dag per uke). Kl. 10.00 - 16.00
Ved samlet innbetaling 50.000,-
Ved semestervis betaling 26.000,- i to rater.
Eller kr 4500,- pr mnd i 12 mnd
Eksamensgebyr kr 2000,-
Kompendium kr 1500,-
Depositum kr 3000,- (Trekkes fra ved siste kursinnbetaling.)

Norsk Aromaterapiskole har drevet seriøs aromaterapiundervisning i over 30 år, og er dermed landets eldste skole i dette faget.
Studenter som gjennomfører dette kurset er sikret godkjenning i Brønnøysundregisteret, og dermed momsfritak. En forutsetning er imidlertid at de har / tar eksamen i anatomi og fysiologi (medisin grunnfag) og VEKS-fag (vitenskap, etikk, kommunikasjon og samfunn). Vi er behjelpelig med å anbefale godkjente skoler for disse emner.

Vi legger stor vekt på en helhetlig tilnærming til faget, der de medisinske aspekter ved eteriske oljer fremheves.
Skolen gir grundig opplæring i vår spesialdesignede massasje som vi stadig får meget gode tilbakemeldinger på. Men like stor plass gir vi de andre metodene for terapeutisk bruk av eteriske oljer.
Vi presiserer at aromaterapi både kan sees som en meget behagelig og virkningsfull manuell behandling, men like mye en selvstendig gren av plantemedisinen, der de eteriske oljene med hell kan erstatte mange vanlige medisiner uten plagsomme bivirkninger.

For mer utfyllende informasjon ta kontakt: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164

Diplomkurs i aromaterapimassasje vinteren 2019

Kurset vil gå over 5 helger.
Kl: 10.00 - 17.00
Dato for helg nr. 1: lørdag 19 & søndag 20 januar 2019
Dato for helg nr. 2: lørdag 8 & søndag 9 februar 2019
Dato for helgene nr. 3 - 4 - 5 settes opp i samråd med kursdeltakerne
Pris: kr. 16.500,- (inkludert kompendium og eksamensgebyr).
Kontonummer: 1720. 25 44223 - Kontakt: 92 68 01 64 / gry.fosstvedt@gmail.com


Mens årskurset i aromaterapi gir full grunnutdannelse i alle sider ved aromatisk plantemedisin, er dette kurset ment både for deg som ønsker å glede og hjelpe familie, venner og kolleger, og for hudpleiere og kroppsterapeuter som vil utvide repertoaret med en velgjørende, avstressende og svært helsebringende massasje.
All god massasje - og det finnes utallige utmerkede varianter og retninger - har vidtrekkende positive virkninger for hele mennesket, fysisk og psykisk. Dette er dokumentert i et stort antall kliniske forsøk over hele verden. Det er imidlertid også dokumentert at massasje med utvalgte, spesialtilpassede eteriske oljer gir betydelig bedre resultat, f.eks når det gjelder smertelindring, revmatiske problemer, svekket immunforsvar og alle psykiske og psykosomatiske problemer.

Vi gjennomgår vi den grundige ryggmassasjen, samt massasje av armer og hender, og trener på hverandre.
Deretter leggmassasje, mage og forside av armene.

Vi lærer den uhyre velgjørende og dyptvirkende nakke, hodebunns- og ansiktsmassasjen. Og repeterer og finpusser kroppsmassasjen, samt fokus på viktige sider ved det å være terapeut. Jeg vil hele tiden informere om de oljeblandingene vi bruker, og gi oppskrifter som egner seg vanlige plager.
Det er anledning til å kjøpe ferdige spesialblandinger etter ønske og behov, samt rene eteriske oljer og vegetabilske oljer om du ønsker å blande selv

Du vil få grundig og lettfattelig instruksjon i en enkel, men omfattende kropps- og ansiktsmassasje der muskler, vev og hud bearbeides, renses, avspennes og styrkes - sjel og sinn finner hvile, ro og harmoni.
Vi går igjennom et utvalg trygge og anvendelige eteriske oljer, og lærer å lage enkle og effektive blandinger for hjem og klinikk. Fenomenet eteriske oljer presenteres kortfattet, deres generelle terapeutiske egenskaper og hvorfor og hvordan de virker.
Vi tar også for oss massasjens teori, hvilke fysiske og psykiske egenskaper all god massasje har.
Kurset gir deg det du trenger av informasjon og trening for å kunne starte opp profesjonelt eller privat. Ønsker du å drive profesjonelt som terapeut, er det imidlertid viktig at du har, eller skaffer deg, eksamen i anatomi og fysiologi.
Det finnes mange gode kurs i dette emnet på markedet.
Mange som har tatt aromaterapimassasje ved Norsk Aromaterapiskole har stor suksess i sitt arbeid på klinikker, treningssentre, spaklinikker og - hotell samt som bedriftsmassører. En vanlig respons de får er; Ja dette var skikkelig massasje, noe helt annet enn den klappingen jeg har opplevd før.Kort sagt, vår aromaterapimassasje kan brukes i mange sammenhenger, ikke minst i dagliglivet, enten det gjelder familie og venner eller kolleger.

Etter bestått eksamen (teoretisk og praktisk) vil du motta et diplom.
Vi stiller ingen krav om faglig bakgrunn. Det som betyr noe er at du liker å bruke hendene til glede og lindring for dine medmennesker, og at du har sans for blomster, urter, og naturlige, økologiske produkter. Ønsker du å lære mer, kan kurset inngå som en del av aromaterapiutdannelsen.